NOUSE LUONTO LAULAMAHAN
- RUNOLAULUKURSSIT

Runolaulu (kalevalamittainen laulu) on tuhansia vuosia vanhaa itämerensuomalaista perinnettä. Laulamalla on tarinoitu, parannettu, siirretty muistitietoa eteenpäin, rytmitetty työntekoa, toimitettu seremonioita, pyydetty saalista ja hyvää satoa, pidetty yllä hyviä suhteita suvun esivanhempiin ja erilaisiin luonnon väkiin.
 

Kursseillani lähestymme aihetta oman kokemuksen kautta ja tutustumme runolaulun avulla omiin juuriimme: esivanhempiemme mielenmaisemiin ja elämäntapaan. Herättelemme jokaisen omaa lauluisaa luontoa, luemme ja laulamme yhdessä vanhoja runoja. Kokeilemme myös omien runolaulumittaisten tekstien synnyttämistä.

Et tarvitse minkäänlaista laulukokemusta osallistuaksesi runolaulukurssille koska "jokkainen laulaa omalla iänellään"! Laulutaidon sijaan keskitymme runolaulun tunnelmaan ja merkityksiin. Tervetuloa löytämään juurevuutta elämään kotoisasta laulupoljennosta! 


Loppukevään ja kesän 2020 kurssit päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Haluatko runolauluun liittyvän kurssin tai tapahtuman omalle paikkakunnallesi? Tulen mieluusti myös muualle Suomeen kertomaan runolauluperinteestä ja/tai myyttisestä maailmankuvasta. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen tilaisuuden haluaisit järjestää.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now