Tilaa oma perinnelähtöinen runo tai loitsu!

Lahjaruno – Kalevalamittainen runo tai loitsu lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle

Oma voimaruno – Kalevalamittainen runo tai loitsu itsetutkiskeluun tai tiettyyn tarpeeseen


 

 

LAHJARUNO

Voit tilata runon lahjaksi esimerkiksi ystävälle, perheenjäsenelle, sukulaiselle tai työkaverille. Lahjaruno sopii hyvin syntymäpäiville, häihin, hautajaisiin, vastasyntyneelle, tuoreille vanhemmille, vastavalmistuneelle, eläkkeelle jäävälle...

Runon voit liittää onnittelukorttiin, lausua tai laulaa lahjan saajalle tai vaikka lähettää runon tekstiviestinä. Kaikki tilatut runot ovat uusia ja ainutkertaisia, mutta niissä on kuitenkin hyvin perinteinen rakenne ja tunnelma.
 

 

OMA VOIMARUNO

Oma voimaruno voi toimia sinulle suunnannäyttäjänä tai muistuttajana jostain tärkeästä asiasta. Se voi yllättävälläkin tavalla kirkastaa tai peilata elämäntilannettasi, tai tuoda iloa, lohtua ja voimaa. Voit tilata runon toiveidesi mukaisilla elementeillä tai vaihtoehtoisesti antaa runon syntyä itsestään intuitiivisesti ja katsoa, mitä sillä mahtaa olla sinulle kerrottavanaan. Runon voi näin ollen ottaa myös eräänlaisena "tarot-tulkintana", jossa sinulle valikoitunut runo toimii peilauspintana sisäiselle maailmallesi. Ehkä sen viesti avautuu vasta ajan kuluessa!


OMA LOITSU

Loitsurunoissa on elementtejä vanhoista itämerensuomalaisista loitsuista, mutta ne on kuitenkin muodostettu yksilöllisesti juuri sinun tilanteeseesi. Loitsun aiheena voi olla esimerkiksi lemmennostatus (rakkauden kutsuminen elämään), ei-toivottujen asioiden karkoitus, oman voiman nostatus tai jonkin vaivan parantaminen. Loitsurunoa voit lukea, lausua tai laulaa aina, kun tunnet siihen tarvetta. Voit pyytää minulta lyhyttä ja ytimekästä, mantramaista loitsua, tai pidempää tarinallisempaa loitsua.

 

HINNAT ALKAEN:

Lyhyt loitsu tai onnentoivotus (4-8 riviä) - 25 €*
Keskimittainen runo (10-20 riviä) – 45 €*
Pitkä runo (30-40 riviä) – 75 €*


* Hinta koskee yksityiseen käyttöön tulevaa runoa. Tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajalla. Samaa runoa ei kuitenkaan koskaan myydä useammalle ihmiselle, vaan jokainen runo on ainutlaatuinen.

Hinnat kaupalliseen käyttöön (esimerkiksi yrityksen markkinointiin) sovitaan tapauskohtaisesti.


TILAAMINEN


Kerro viestissä nimesi ja osoitteesi (laskutustiedot), sekä tarkemmat toiveet tilaamastasi runosta (lyhyt/keskipitkä/pitkä, kenelle runo on osoitettu ja mihin tarkoitukseen. Mainitse myös, jos toivoisit runoon vaikutteita jonkin tietyn paikkakunnan  tai alueen runoperinteestä. Tarvittaessa kysyn sinulta tarkentavia kysymyksiä.

 

Tilausrunot toimitetaan sähköpostitse ja halutessasi myös kirjeitse laadukkaalle paperille kauniisti tekstattuna.

Lisätoiveena tilaukseen voidaan liittää runoon tai loitsuun liittyvä voimaesine, esimerkiksi metsästä kunnioituksella poimittu linnun sulka tai kivi.

Toimitusaika on lyhyille runoille noin 3-5 vrk, pidemmille 5-10 vrk. Kerrothan, jos tarvitset runoa nopeammalla aikataululla, sekin yleensä onnistuu! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now